Duizenden mensen op wachtlijst voor de nieuwe YSL-foundation

Hebben we de heilige graal op beautygebied gevonden?

Meest gelezen

Een vlekkeloos huidje willen we natuurlijk allemaal, ook als we ‘m moeten faken. Wat voor wondermiddel foundation is blijkt nu maar weer, want op de nieuwe mooimaker van Yves Saint Laurent is nu al in Amerika een heuse run ontstaan.

TEINT ENCRE DE PEAU
Maar liefst 12.000(!) mensen staat al op de wachtlijst voor de Fusion Foundation –  in Nederland wordt-ie onder de naam Teint Encre de Peau gelanceerd –, wat een ‘revolutionaire en vederlichte samenstelling’ belooft te hebben die 24 uur blijft zitten.

Advertisement - Continue Reading Below

Waarom vrouwen er zo warm voor lopen? Wellicht omdat de beweringen van YSL écht schijnen te kloppen (geen masker-effect, geen droge huid én versmelt moeiteloos met het gelaat), want het is gebaseerd op een maandenlang onderzoek van de wetenschappers van NASA.

Zo bevat de formule lipofiele actieve; een microscopisch materiaal dat voor het eerst werd gebruikt voor het vangen stellaire stofdeeltjes in de ruimte. Het tweede unieke bestandsdeel van de formule – waarvan ook alleen YSL het patent heeft – is een hydrofiele stof gevormd uit een mineraal mengsel, en samen vormen ze een hele dunne foundation die wél perfect dekt.

Meest gelezen

WAT  VINDEN WIJ ER VAN?
We hebben de YSL Teint Encre de Peau hier op de redactie al mogen testen, en we moeten zeggen, er is niets van gelogen. Oneffenheden verdwenen met een drupje foundation en het lijkt alsof je helemaal niets ophebt. Extra selling point: de SPF18 en hydraterende bestandsdelen.

Vanaf september is de Teint Encre de Peau van Yves Saint Laurent in Nederland verkrijgbaar voor € 49,50.

Is pompoenzaadolie het nieuwe kokosolie? >