Brooke Shields maakt een collectie voor MAC

Tja, bij M.A.C weet je nooit wat je kunt verwachten.

Meest gelezen

Eerst werkten ze samen met Marge Simpson, vervolgens poseert Rihanna met groen (!) haar voor de nieuwe campagne. En ja hoor: nu komt M.A.C met wéér iets totaal onverwachts. BrookeYou want to know what comes between me and my Calvins? Nothing' Shields heeft een make-upcollectie gemaakt voor het beautymerk.

EYECATCHER
Haar eigen beautycase was inspiratie voor de serie mooimakers. En het resultaat is helemaal in lijn met haar iconisch prachtige wenkbrauwen en klassieke make-up: veel producten voor je wenkbrauwen, maar mascara’s, lipsticks en bronzers. Dé eyecatcher van de collectie is het grootste oogschaduwpalet (met 16 kleuren) uit de geschiedenis van de celebrity-samenwerkingen van M.A.C. ‘In every palette I’ve ever bought, there always seems to be something missing — like a highlighter or a crease color. I always have to get a second one.’ Aldus Brooke aan WWD. Dat probleem heeft ze bij deze dus mooi uit de weg geruimd.

Advertisement - Continue Reading Below

De prijzen voor de make-up van Brooke variëren tussen de 13 en 64 euro en ligt vanaf 2 oktober ligt de collectie in de schappen van M.A.C.

Dit zijn ze: de beste designersamenwerkingen van komend seizoen >