Kate en Cara’s Burberry-campagne is hier!

Brits, twee beauty’s en Burberry; wat kan er dan ook mis gaan?

Meest gelezen

Niets dus. Kate Moss en Cara Delevingne laten in de campagne voor de nieuwe My Burberry-geur zien dat ze een machtig mooie match zijn. En hoe had het ook anders gekund.

MARIO TESTINO
De twee Britten schitteren in Burberry’s welbekende trenchcoats (waar het gloedjenieuwe parfum op is gebaseerd) voor de zwart-wit campagne, die door Mario Testino werd geschoten.

Maar een Burberry-campagne zou geen Burberry-campagne zijn als je niet een moet-ik-nú-op-mijn-iPod-hebben-nummer zou horen in de bijbehorende video. Dit keer ging Burberry’s mastermind Christopher Bailey voor I Put A Spell On You van de Britse Jeff Beck en Joss Stone. En ja hoor, daarmee flikt-ie het weer.

Advertisement - Continue Reading Below

Terug naar het parfum. De nieuwe My Burberry-geur is gebaseerd op een Londense tuin, net na de regen en ruikt dan ook bloemig, maar met een wat zwaardere herfstachtige touch. Kate Moss is, uiteraard, al helemaal om:

What I love about My Burberry is how timeless it is – it's a fragrance that is so effortless, that you can wear it anytime, and anywhere.

De My Burberry-geur is vanaf oktober in Nederland verkrijgbaar.

Meest gelezen

Kom hieronder alvast in de stemming met het campagne- én het behind-the-scenesfilmpje:

 

 

 

Ssst! 6 'geheime' parfums waar kenners voor zwichten >