Eindelijk bevestigd: Karlie Kloss is L’Oréals nieuwste boegbeeld

We wisten het natuurlijk allang, maar nu is het hoge woord er dan officieel uit: Karlie Kloss gaat aan de slag voor L’Oréal Paris.

Meest gelezen

Het bericht dat ’t langbenige Victoria’s Secret-model zich zou voegen bij grote namen als Doutzen Kroes en Blake Lively ging al langer, maar afgezien van een paar teasers werd er niets uit de doeken gedaan. Tot nu!

KARLIES KLUSS
De woordvoerder van Karlie Kloss bevestigde gisteravond dat de Amerikaanse inderdaad voor L’Oréal Paris aan de slag gaat, en dat we details over haar allereerste campagne ‘de komende dagen’ kunnen verwachten.

Advertisement - Continue Reading Below

Kleine hint: Kloss liet zich onlangs aan Style.com ontvallen dat ze ‘niet zonder de Volume Filler Thickening shampoo en conditioner van L’Oréal Paris kan’. Hmm…

Wij kunnen ons zo voorstellen dat Doutzen Kroes heel blij gaat zijn met dit nieuws. Zal ze naast de Victoria's Secret-catwalk nu ook samen met Karlie gaan werken aan een L'Oréal-campagne (denk je die prachtcombi eens in!)? En wat we ons ook al maanden afvragen, voor welke L'Oréal-campagne is onderstaande foto toch? 

 

Enfin, we houden je op de hoogte!

Deze nieuwe prachtcampagne van alle L’Oréal-boegbeelden (Blake! Julianne!) al gezien? >