Voor op de kaptafel: deze nieuwe binnenkomer in geurenland

Het Italiaanse Replay is van oorsprong natuurlijk een jeansmerk, maar heeft inmiddels bewezen ook op parfumgebied te floreren. De eerste twee riekers van Replay-makelij (Replay Original en Jeans Spirit) smaakten overduidelijk naar meer en zie daar: de geboorte van Replay Essential. En dat willen wij niet zonder beschuit met muisjes voorbij laten gaan.

Replay Essential doet zijn naam eer aan door een parfum te zijn voor hen die de ‘simple things in life’ weten te waarderen. En dat zie je niet alleen aan de subtiele, maar mooie flacons, maar merk je ook terug in de ingrediëntenkeuze.

For her koos Replay voor een combinatie van Siciliaanse bergamot, frisse groene appel, Johannes-bes bladeren, zoete sinaasappelsap, witte fresia, lotusbloem, zonnebloem en wilde meidoorn, sandel- en cederhout, zachte muskus en akkoorden van vanille, tonkabonen en karamel.
Op het menu for him: frisse citrusnoten, mandarijnen, petitgrain, gembernoot, oranjebloesem en lelie-witte bloemen, houtakkoorden, amber, muskus en tolubalsem.
Vanaf € 17,95 (20ml) heb je al een Replay Essential te pakken bij drogisterij of parfumerie.

Advertisement - Continue Reading Below

Dit is trouwens hét parfum waar iedereen het over heeft >