Chanel-alert! De video die je gezien wil hebben

Als één ding zeker is, is het dat de aanstaande Chanel N°5-campagne met Gisele Bündchen en onze Michiel (Huisman, maar dat wist je inmiddels) er één gaat worden om in te lijsten.

ELLE’s Hilmar heeft de volledige campagne stiekem al mogen aanschouwen en we kunnen je zeggen: het is een pláátje. Niet zo gek natuurlijk, met zulke hoofdrolspelers én regisseur Baz Luhrman (Moulin Rouge, The Great Gatsby) achter de camera's. Voorlopig moet de meute het alleen helaas nog even doen met de sneak peek die Chanel ons zojuist toeschoof: de teaservideo van de video. Want nog zo’n zekerheid: als er één mode- en beautyhuis de kunst van het lekkermaken tot in de puntjes beheerst, dan is het Chanel wel.

Advertisement - Continue Reading Below

Ach, ons hoor je niet klagen; met de immer mooie Gisele, Chanel-surfboards en – Moeten.Wij.Hebben – straatverlichting in de vorm van een Chanel-logo in beeld.

Later deze week, op woensdag 15 oktober om precies te zijn, mogen we het volledige eindresultaat met je delen (nog ruim voordat de kerstcommercials het reclameblok op tv gaan overnemen). En zullen we dus ein-de-lijk Michiel in actie zien. De beloning voor het wachten zal groots zijn...

Meest gelezen

Michiel Huisman krijgt concurrentie >