Video: Michiel en Gisele als stel voor Chanel

En dat ziet er verdomde knap uit.

Ein-de-lijk is-ie dan daar: de nieuwe Chanel N°5-campagnevideo met Gisele Bündchen en ‘onze’ Michiel Huisman in de hoofdrollen.

En gut, wat was de video het wachten meer dan waard. De briljante regisseur Baz Luhrmann heeft er, 10 jaar na die iconische Chanel N°5-campagnevideo met Nicole Kidman, weer een waar spektakel van weten te maken – we hadden ook niet anders verwacht – en brengt daarin ook een waanzinnige remake van het Grease-nummer You're The One That I Want, gezongen door nieuwkomer Lo-Fang.

Advertisement - Continue Reading Below

STERKE VROUW
Het verhaal gaat over ‘een sterke vrouw (Gisele in dit geval dus), à la Coco Chanel herself, die alles wil hebben (een carrière en gezin), maar wanneer haar huwelijk in gevaar dreigt te raken toch voor de liefde kiest’. En die liefde, dat is dus Michiel Huisman.

Je bent wel gewaarschuwd: na het zien van deze video wil je dus ALLES wat erin voorkomt. Van Gisele’s badpak tot bikini, en van het surfboard tot de sneakers (en accessoires, en het jurkje, en de badjas, en…). Gevaarlijk. Heel gevaarlijk.

Meest gelezen

CHANELS MEEST ICONISCHE PARFUM
Maar het gaat natuurlijk om het beroemdste parfum ter wereld, Chanel N°5, die al sinds 1921 bij vrouwen wereldwijd favoriet is. Als je Michiel er nou ook bij zou krijgen…

Zien: de heetste foto's van Michiel Huisman >