Helen Mirren (69) is óók het nieuwe gezicht van L’Oreal Paris

Na Naomi Watts voegt ook Helen Mirren zich bij de L’Oréal-stal.

Meest gelezen

Het kan niet op. Werd eerst de prachtige Naomi Watts nog aangekondigd als kersvers boegbeeld, blijkt nu ook de iconische Helen Mirren zich bij de beautygigant te voegen.

HELENS GEHEIM?
De 69-jarige actrice is vandaag onthuld als het gloedjenieuwe boegbeeld en da’s natuurlijk een aanwinst van jewelste. Niet alleen is de Britse één van de beste actrices ooit, ze is ook het toonbeeld van hoe je zonder aan jezelf te sleutelen toch prachtig oud wordt.

Advertisement - Continue Reading Below

Bovendien liet de Oscar-winnende actrice onlangs nog weten dat ze slechts één keer per jaar een kapper bezoekt en vaak gewoon haar eigen haar knipt. Bovendien gelooft ze niet in sporten (‘I don’t do much of anything.’) en houdt ze wel van een goede neut zo nu en dan. Kijk, da’s nog eens een gezellige Hollywoodster.   

Geen wonder dus dat Helen de antirimpelproducten van L’Oréals Age Perfect-lijn gaat aanprijzen. Zelf zegt ze over haar nieuwe klus: 'Ik hoop dat ik andere vrouwen kan inspireren om zich zelfverzekerder te voelen door het beste uit hun natuurlijke schoonheid te halen. We zijn het allemaal waard.’

Meest gelezen

Al gehoord? De 53-jarige Tilda Swinton is het nieuwe gezicht van cosmeticamerk Nars >