Straks te koop: Fifty Shades of Grey-make-up

Wachten op de film – die met Valentijn uitkomt – kan dus in ieder geval met Fifty Shades of Grey-lippenstift op.

Meest gelezen

We zijn al geteased met een pre-trailer van de echte Fifty Shades of Grey-trailer, en nu komt er ook nog een make-up collectie van de langverwachte prent, nog voor-ie in de bios draait. (Da’s nog nét iets minder pré-PR dan The Hunger Games: Mockingjay Part 1 tot nu toe voor elkaar kreeg).

FIFTY SHADES OF... PINK
De collectie bestaat uit een reeks suggestief verpakte (want: satijnen touwen en slotjes) beautyproducten met evenzo foxy namen. Er is Desire Me (een set van blushpoeders in roze kleuren), Tease Me (ook weer roze tinten, nu voor op de lippen) en Give in to Me (een box met neutrale oogschaduwkleuren, lipgloss en eyeliner).

Advertisement - Continue Reading Below

Wat je er ook nog gratis bijkrijgt: beautyadvies van Victoria Down, de make-up artist die voor de film de visagie voor haar rekening neemt. Haar wijze woorden zitten verstopt in de productverpakking.

De Fifty Shades of Grey-collectie gaat tussen de € 25 en € 60 kosten en ligt vanaf 26 december in het online schap van Sephora. Verrassend genoeg dus pas ná de feestdagen, maar gelukkig doet het H&M-boek ook goed dienst als kerstcadeau. De film zelf komt op Valentijnsdag uit.

Meest gelezen

Dit gebeurt er als je met make-up op slaapt >