Anton Corbijn voor Dior

De nieuwe Miss Dior-film, met in de hoofdrol Natalie Portman, is geschoten door niemand minder dan de Nederlandse fotograaf en (film-)regisseur Anton Corbijn.

Meest gelezen

Een nieuwe kijk op het iconische parfum Miss Dior – daarvoor schakelde het Franse huis de hulp in van Neerlands trots Anton Corbijn. De fotograaf die ervoor heeft gezorgd dat we anders naar helden uit onze (pop)cultuur kijken. Tom Waits, Nelson Mandela, Clint Eastwood, U2, Isabella Rossellini, Miles Davis… En nu is het de beurt aan Natalie Portman om plaats te nemen voor de lens van Corbijn.

MISS DIOR THE NEW FILM
‘It’s Miss, actually’ Miss Dior, as seen by Anton Corbijn – zo luidt de kop van het nieuwe filmische meesterwerkje van Dior. Je moet Natalie Portman – die sinds 2011 het gezicht is van Miss Dior – gaan zien op een manier zoals je haar nog nooit zag. Heel Corbijn dus.

Advertisement - Continue Reading Below

Dat belooft een filmisch hoogstandje te worden. De nieuwe Miss Dior-film van de hand van de Nederlandse filmmaker en fotograaf verschijnt in het voorjaar van 2015. Tot die tijd moeten we het nog doen met het eerste backstagebeeld van de twee in actie.