Brad Pitts kroost gaf hem deze beautymake-over

Brad Pitt, nou niet per se bekend om zijn uitgekiende beautyregime, werd tijdens het jaarlijkse Palm Springs International Film Festival gespot met gelakte nagels. En dat zette het internet aan tot speculeren.

Meest gelezen

Zijn nieuwste image-ding? Een nieuw contract met Chanel Beauty? Een politiek statement? Nee hoor, zijn schare kinderen zou verantwoordelijk zijn voor de grooming met rood, blauw, paars en metallic zilveren nagellak. Zoons Maddox en Pax zijn immers fervent nagellakdragers (de twee werden al eens samen in een nagelsalon gespot). Net als Jared Leto, Johnny Depp, Steven Tyler en Zac Efron trouwens.

Dat Brad zich heeft laten overhalen door de Jolie Pitt-juniors is echter opvallend te noemen, daar de acteur vorig jaar nog uit de doeken deed verschillende beautyproducten zoals niet biologische zeep en deodorant te hebben verbannen uit de badkamer vanwege het vermeend versnellen van het verouderingsproces en het beschadigen van de planeet. Later ging-ie ook nog bewust volledig make-uploos op de foto voor Vanity Fair.

Advertisement - Continue Reading Below

Maar toegegeven: als het aankomt op het tegengaan van veroudering: zo’n regenboogmanicure doet inderdaad wonderen. En nu dochter Shiloh heeft aangegeven liever met jongenskleren en de naam John door het leven te gaan, is een beetje gender-bending aan vaders kant natuurlijk alleen maar heel schattig.

Shiloh Jolie Pitt heeft een dubbelganger >