Kim Kardashian verklapt haar beautyregime

En het zal je verbazen hoe vaak - of beter gezegd: hoe weinig - ze heur haar wast.

Dat Kim Kardashian aardig thuis is in de make-upwereld moge duidelijk zijn. We hebben het hier immers over de vrouw die contouren helemaal op de beautykaart heeft gezet.

Kim schoof voor de camera van Into The Gloss en onthult aan Emily Weiss al haar beautyfavorieten en make-up trucs. Zo weten we nu dat ze iedere avond haar make-up eraf haalt met deze doekjes van Neutrogena en dat ze altijd een goede moisturizer voor haar droge huid gebruikt. Geen schokkende onthullingen, maar deze beautybekentenissen hadden we dan weer niét zien aankomen:

Advertisement - Continue Reading Below

> Kim wast haar lokken om de vijf dagen. Voor iedere dag dat ze heur haar niet wast heeft ze ook een kapsel. Zo doet ze op dag één een uitgebreide blow-out, op dag twee gaat ze voor messy lokken, op dag drie gebruikt ze een stijltang, op dag vier rockt ze een paardenstaart en op dag vijf wast ze haar lokken weer.

> Kim gebruikt thuis een laser, genaamd de Quasar MD PLUS, voor haar huid. Dit is om haar psoriasis onder controle te houden. Overdag en op de rode loper smeert ze foundation over haar psoriasis om het minder te doen opvallen.

Meest gelezen

> Ze vond haar favoriete make-upborstel op eBay.

> Kim gebruikt al sinds haar veertiende de Joe Blasco Ultrabase Foundation en de Lancôme DÉFINICILS High Definition is haar favoriete mascara.

> Kim zorgt dat ze ie-de-re dag haar neus en wangen contourt. Dat doet ze met de Anastasia Beverly Hills Contour Kit.

 

'Hoe breng ik precies foundation aan?' >

DIT zijn de nieuwste beautytrends, zo van de catwalks >

De mooiste beautylooks van de Oscars 2015 op een rij >