Scoop: Kendall Jenner in actie voor Estée Lauder

Een match made in heaven: Kendall Jenner en Estée Lauder.

Meest gelezen

Zo’n vier maanden geleden maakte Kendall Jenner via social media bekend dat ze het kersverse boegbeeld van beautygigant Estée Lauder was, wat zorgde voor een heuse Instagram-crash. Na haar campagnefilm voor de Little Black Primer is er nu nieuw, bewegend beeld van Kendall voor Estée Lauder.

#POPtimistic
Courrèges Estée Lauder Collection heet de nieuwe productlijn die Kendall gaat aanprijzen. Een samenwerking tussen het cosmeticalabel en modeontwerper André Courrèges. De collectie is een knipoog naar de jaren zestig, toen de wereld getuige was van veel indrukwekkende vooruitgang en successen. De twee maakten destijds furore in de cosmetica- en modewereld en slaan nu de handen ineen om dit succes dunnetjes over te doen.

Advertisement - Continue Reading Below

Het resultaat is een limited edition collectie die bestaat uit luchtige producten met een verfijnde textuur en een knallend kleurenpalet. Modern, futuristisch, cool: #Poptimistic.

Bekijk hieronder snel Kendall in actie voor Courrèges Estée Lauder Collection…

Meest gelezen

 
‘De wereld veranderen door te vernieuwen was altijd al de regel bij Courrèges,’ laat mede-eigenaar en -CEO van Courrèges Jacques Bungert in een officieel statement weten.

‘We hebben Courrèges altijd bewonderd om zijn grensverleggende werk in de mode en de cosmetica,’ aldus Jane Hertzmark Hudis, Global Brand President bij Estée Lauder. ‘Onze gezamenlijke make-uplijn is dan ook een eerbetoon aan Courrèges’ filosofie rond ‘pop-luxe’, die de cosmeticasector opvrolijkt met een vleugje verrassing, plezier en optimisme.’

De gelimiteerde Courrèges Estée Lauder Collection – bestaande uit 13 producten, va € 17 – is vanaf nu exclusief verkrijgbaar via www.esteelauder.nl.

Alles over Kendall en Estée Lauder >

Bekijk hier de eerste video van Kendall Jenner voor Estée Lauder >

En Kendall liet eerder Instagram bijna crashen >