H&M komt met een gloednieuwe beautylijn!

Spannend!

Meest gelezen

Je hebt vast al wel een paar favorieten in de beautylijn van H&M zitten (wij zijn dol op de highlighter). Maar! Er komt nog veel meer. Want de modeketen lanceert een kersverse beautylijn die meer gericht is op trends.

Het gaat om een grootse make-upcollectie waarin ook make-upaccessoires en hair- en bodycare zit. Mode met een hoofdletter M staat centraal in deze lijn, waarvan de make-upproducten steeds op de looks, ideeën en kleuren van het seizoen afgestemd zullen worden. Wil je dus eens voor de gein die overdadige look uit een modeshow proberen? Dan kan dat bij H&M zonder je bankrekening een hartverzakking te bezorgen. 

Advertisement - Continue Reading Below

Sara Wallander, concept designer bij H&M Beauty, laat in het persbericht weten:

'We zijn er heel trots op dat we bij H&M ‘fashion voor het gezicht’ gaan aanbieden. Het biedt de mogelijkheid om inventief en creatief te zijn en je uit te leven met kleur.'

De nieuwe beautylijn wordt dit najaar gelanceerd en zal bestaan uit 700(!) speciaal verpakte make-upproducten. Elk seizoen zal de collectie bovendien met nieuwe en limited-editionkleuren aangevuld worden. De mooimakers, die de huidige beautyproducten van H&M gaat vervangen, zal daarnaast twee extra collecties bevatten: een premium beautylijn en een consciouslijn van duurzamere producten met het Ecocert-keurmerk.

Meest gelezen

De collectie zal in 900 H&M-winkels en online verkrijgbaar zijn. Dat wordt aftellen!

 

6 slimme mascaratrucjes die je geheid nog NIET wist >

'Hoe breng je foundation perfect aan?' >

Je gebruikt schuifspeldjes dus al JAREN verkeerd >