Is dit de beste zomerse beautytip tot nu toe?

Het beste zomerproduct staat al jaren op jouw toilettafel...

Meest gelezen

Het kleine bruine flesje dat wij - en met ons zo'n beetje iedere vrouw wereldwijd - al die tijd voor de gebruikelijke nachtelijke herstelsessie bewaarden, heeft een heel groot geheim. Advanced Night Repair van Estée Lauder blijkt ook een briljant wondermiddel na een dag in de zon! En we hoeven jou niet uit te leggen dat schade door de zon je huid sneller laat verouderen. (Huu.)

Advanced Night Repair helpt je elke (vakantie)dag om zichtbare schade, veroorzaakt door negatieve omgevingsinvloeden zoals die overheerlijke zon, te herstellen. Bovendien kun je met 5 druppels serum een droge en geïrriteerde huid kalmeren en verzachten. Krijgt je huid ook een een welverdiende vakantie. Zit-ie al in je toilettas?

Advertisement - Continue Reading Below

En als je er dan toch een goede gewoonte van maakt: zo wordt het aanbrengen met dit hartritueel een klein 'me-momentje'.

Meest gelezen

 

1. Breng 5 druppels Advanced Night Repair aan, één op elke vingertop. Warm het product op door de vingertoppen over elkaar te wrijven.

Breng het serum aan in de vorm van een hart. Begin in het centrum van je gezicht en masseer naar je oren toe. Glij met je handen langs de zijkanten van je gezicht tot onder je kin toe om zo de hartvorm af te sluiten.

2. Vervolgens maak je een tweede, grotere hartvorm. Je vertrekt van het midden van je voorhoofd naar de slapen toe. Opnieuw glij je met je handen langs de zijkanten van je gezicht naar je hals toe om de hartvorm af te sluiten.

3. Trek deze beweging verder naar je hals en décolleté.

WIN
Wil je Advanced Night Repair van Estée Lauder winnen? Kan! Klik hier >