De lipliner-tatoeage is nu dus een ding

Is dit het alternatief voor lipfillers?

Meest gelezen

Na de getatoeëerde wenkbrauwen en eyeliner is er nu ook de lipliner-per-naald. Lipliners zijn sinds Kylie Jenner niet meer aan te slepen; zou de lipliner-tatoeage het langverwachte alternatief voor lipfillers zijn?

Collega Amelia van de Australische Cosmo probeerde het... Al tíjden droomt ze van vollere lippen, maar na een hoop 'duck faces' te hebben gezien, durfde ze fillers niet aan. Daarom bezocht ze een cosmetische tattooshop voor een permanent volle lip. (Bij het idee alleen al krijgen we een koude rilling.)

Advertisement - Continue Reading Below

DE DAAD
Afijn, volgens haar verslag kijgt Amelia eerst een verdoving, waarna de lipvorm wordt getekend en de kleur bepaald. Bang zijn voor een 90's lipliner-effect blijkt niet nodig: er wordt naar een mix van kleuren gezocht die precies matcht bij de lipkleur. En dan het zetten. (Huu.) Pijn? 'A vibrating, prickling feeling, which occasionally felt like a mini toothpick jabbing me,' aldus Amelia.

Na zo'n veertig (!) minuten zit het erop. 'By this stage, my lips felt HUGE. And I was quite shocked by how much swelling I had - my lips looked darker and very full.' De dagen erna beschrijft Amelia de kleur als 'vrij heftig', maar dit is na een week bijgetrokken waardoor het resultaat veel natuurlijk is.

Meest gelezen

 

 

Amelia is in haar nopjes met het eindresultaat - dat zo'n tien jaar zichtbaar moet zijn. Voor wie dat niet is: er bestaat een speciale remover die de tatoeage kan verwijderen.

Permanente lipliner trouwens is niet goedkoop: Amelia's shop laat het doen voor zo'n $1195 en daar komt nog $350 bij per drie tot vijf jaar bij voor een touch-up. Kun je toch heel wat lipliners van kopen.

Lees ook zeker deze vier redenen om wél lipliner te gebruiken. >

Weet je nog dat Kylie toegaf fillers te hebben gebruikt? >