Tyra Banks en Chrissy Teigen gaan ZONDER make-up op televisie

En het filmpje is FANTASTISCH.

Meest gelezen

Tyra Banks besloot in haar programma FABlife met de billen bloot te gaan en zonder make-up haar show te openen. Haar mede-showhosts: Chrissy Teigen, Leah Ashley en Lauren Makk. 

Je MOET dit filmpje zien, en niet alleen om de blotebillengezichten van Chrissy en Tyra, want die zie je hierboven al en daarvan kon je allang verwachten dat ze nog steeds mooi zouden zijn. Nee, waarom het filmpje de moeite waard is:

Advertisement - Continue Reading Below

> Tyra Banks presenteert op de meest hysterische manier die je kunt bedenken, en de vraag of ze dat zelf ook wat ironisch bedoelt of dat ze écht zo is, is al vermakelijk genoeg.

> Chrissy Teigen.

> Als een echte Queen Bee leert Tyra Banks haar medeshowhosts hoe ze Tyra's befaamde 'no make-up look maar dan wel met make-up' kunnen krijgen.

> Lauren Makk (!!) is de allerleukste medeshowhost die je gaat zien en ze is zelfs misschien wel leuker dan Chrissy Teigen, doordat ze a) er helemaal niks van bakt en de hele tijd te veel make-up op haar gezicht smeert, b) daar zelf ook om kan lachen met een 'I'm gonna get it, don't worry, I'll blend it out. You know I'ma never find a husband. I néver gonna find a husband because I got NO make-up on.' en c) tijdens het contouren uitbarst in een The Circle of Life-serenade met een 'You got me lookin' like the Lion King! Haaaaaaaaa-yaaa-hichiwawaaaaaaaa!'

Meest gelezen

 

Kijken, dus. Oh, en het is ook nog echt een best handig lesje contouren dat Tyra hier geeft.