Spray-on nagellak is dus hier - maar hoe werkt het?

Meest gelezen

De knappe koppen bij Nails Inc. hebben het geflikt. Geen gehannes meer met een kwastje en potje, neen. Vanaf nu sprayen we onze nagellak op onze nagels. Mogen we even voorstellen: nagellak in een spuitbus voor de ALLERSNELSTE manicure ooit.

Nails Inc. ontwierp de The Paint Can Spray - vanaf 12 november in Engeland verkrijgbaar - die je over je basecoat (heel belangrijk, want zo blijft-ie plakken) sprayt. Hoe het verder werkt? Je schud de spuitbus even goed, sprayt de nagellak over je nagels (op 10 cm afstand) en brengt een topcoat aan zodat de boel beter blijft zitten. Vervolgens veeg je de overtollige nagellak weg met een doekje of wast het af met warm water. En hops, een manicure in een flits.

Advertisement - Continue Reading Below

Mind = blown? Jep, die van ons ook. De spray-on nagellak is er nog wel slechts in twee kleuren - 'hot pink Hoxton Square' en de zilveren 'Shoreditch Lane' - maar ons hoor je niet klagen.

Alexa Chung is het boegbeeld van Nails Inc. en mocht het nieuwe foefje vast al proberen. Jaloers? Wij?? Je kunt je as we speak op de website van Nails Inc. op een wachtlijst laten zetten voor de spray-on nagellak. Dat doe je hier.