Altijd al ge-wel-dig haar willen hebben? Grijp je kans & win!

Zin om iedereen met jouw woeste manen weg te blazen tijdens de eerstvolgende kerstborrel? Let dan goed op: jij bent slechts twee klikken verwijderd van fantastisch haar.

Meest gelezen

Kenners weten: Sebastian heeft haarproducten waar jouw lokken wild van worden. Klaar om ze deze feestmaand de show te laten stelen op iedere fuif en borrel? Dat kan. Want er dendert binnenkort bij 10 gelukkige lezeressen een bomvol haarpakket door de schoorsteen (als het past), ter waarde een een niet misselijke € 175. BAM!

Wat je in je schoentje gaat vinden? 5 meesterlijke mooimakers, te weten:

> Sebastian Hydre Shampoo & Conditioner, een hydraterende shampoo en conditioner met een intensief voedende formule die droog, frizzy en chemisch behandeld haar weer hydrateert. Reken op: zijdezacht haar en glans.     

Advertisement - Continue Reading Below

> Sebastian Eruptek, een lava-achtige stylingpasta, die de hitte en energie van een vulkaan bevat en in extreem volume en textuur uitbarst bij contact met het haar. En daarna kun je los gaan: voer het volume op door het haar te föhnen en nog een laagje aan te brengen voor een extra krachtig effect.                                                       
> Sebastian Resintek, een vloeibaar, harsachtig stylingproduct dat zorgt voor hyperglans en hold. Het geeft ook elasticiteit waardoor het haar kneedbaar blijft en gedurende de dag in verschillende stijlen kan worden gemodelleerd.

Meest gelezen

> Sebastian Drynamic, de eerste nieuwe-generatie professionele droogshampoos.

> Sebastian Potion 9 Leave-in, stylingbehandeling om de natuurlijke conditie van het haar te herstellen, het te beschermen, de handelbaarheid ervan te verhogen en glans te vernieuwen.

Winnen? Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is dit formulier invullen (en héél braaf zijn, maar dat spreekt voor zich).