Insider's tip: hier leer je het visagievak direct van de expert

Haar- en make-up artiest Cindy Mantel (oa al sinds jaar en dag voor ELLE) draagt haar kennis sinds een tijdje over aan opkomend talent in haar eigen make-upschool, genaamd - jawel - De Makeupschool.

Wat Cindy Mantel met haarproducten en make-up doet, is pure kunst. Niet gek dus dat ELLE de visagie voor een productie regelmatig aan haar toevertrouwt. Maar Cindy is de slechtste niet. Ze gunt (potentiële) visagisten ook een succesvolle carrière in de modewereld en richtte daarom een eigen school in Amsterdam op. Iedereen met (professionele) interesse in make-up kan zich inschrijven voor een cursus van twaalf lessen (in drie maanden tijd), af te sluiten met een professionele fotoshoot door Jeroen W. Mantel, ook al zo’n bekende van ELLE.

Advertisement - Continue Reading Below

In die twaalf lessen leer je niet alleen alle mogelijke looks te maken (van basistechniek tot catwalkcreaties) en hoe je als visagist op een goede manier samenwerkt met het model, de stilisten en de fotograaf, maar ga je ook op zoek naar jouw eigen stijl en talent. Verwacht geen ellenlange hoorcolleges maar juist praktijkgerichte lessen waarin regelmatig een expert zijn ervaringen deelt.

In onderstaande video legt Cindy het je zelf even uit:

Meest gelezen

dm® demakeupschool.com promo video interview Cindy Mantel from Stijn van der Pol on Vimeo.

 
Interesse? Op DeMakeupschool.com vind je alle details. Je kunt je daar ook inschrijven.  

Video: Sjoerd de Wit

Deze celebs zijn fan van Miuccia Prada's bold lip. Durf jij het aan? >