Madonna's dochter Lourdes Leon maakt haar modellendebuut

En hoe!

Meest gelezen

Je had het misschien al in de smiezen: Stella McCartney komt met een nieuwe (derde) rieker op de proppen. Pop, heet-ie. De doelgroep van de geur is overduidelijk Millennials. En die probeert team McCartney te bereiken door middel van mierzoete maar o zo Instagramwaardige campagnebeelden, met daarin de vier coolste Millennials van het moment, persoonlijk door Stella uitgekozen, die – we citeren – ‘are popping, and ready for the next phase’.

Advertisement - Continue Reading Below

De afgelopen tijd werd – uiteraard via Instagram, want waar beter dan daar kun je Millennials bereiken – om de zo veel dagen al een naam en bijbehorend beeld vrijgegeven. Zo wisten we al dat zangeres Claire Boucher (aka Grimes), actrice Amandla Stenberg en actrice en voormalig model Kenya Kinski tot de Pop-girls behoren. Stella’s redenen lees je in deze posts:

Meest gelezen

 

 

Advertisement - Continue Reading Below

 
En zojuist, letterlijk een paar minuten geleden, deed de ontwerpster de vierde en laatste Pop-girl uit de doeken. En daarvoor gaat het gezegde 'last best' zeker op.

Madonna’s 19-jarige dochter Lourdes Leon!

 
‘Lola, who I’ve known her entire life, is at the beginning of her career as a performance artist,’ verklaart Stella. ‘She’s an independent, inspirational and free-spirited young woman. Despite being born in the spotlight, she has kept her feet firmly on the ground!’

Hear, hear. Lourdes zocht zelf, op een enkele cameo op een rode loper met haar moeder na (die overigens best buds is met Stella), en wat promotiewerk voor de kledinglijn Material Girl, die ze samen met Madonna opzette, de spotlights zelden op. Maar hier is ze dan. In volle glorie. Als model.

Wij zijn – stiekem – al tijden fan van Lourdes' knappe looks, en kunnen niet wachten om te zien wat die 'career as performing artist' haar allemaal gaat brengen. Moeder Madonna, die overigens vorige week nog instortte op het podium tijdens een nummer opgedragen aan haar 15-jarige zoon Rocco, om wie ze nu met ex Guy Ritchie in een voogdij-strijd verwikkeld is (maar dat even GEHEEL terzijde), is trots op Lourdes en postte dit behind-the-scenes-kiekje:

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

 
Eind maart is de geur Pop, die vooral riekt naar rozen en sandalhout, verkrijgbaar. Saillant detail: Stella creëerde een hele capsulecollectie om Pop heen: incluis Falabella bags in zeven nieuwe kleuren, iPhone cases in de vorm van lippen, een sleutelhanger, een T-shirt, een zonnebril en een nieuwe versie van haar populaire veterplatformschoenen.

Lourdes met Kelly Osbourne tijdens promotiewerk voor Material Girl - foto: Getty Images

 

Lourdes op de rode loper met Madonna in 2011 - foto: Getty Images