Kim Kardashians favoriete budget foundations

Altijd al gedroomd van een huid als Kim Kardashian? Hoeft niet veel te kosten.

Meest gelezen

Ze heeft namelijk zojuist twee van haar favoriete foundations onthuld en ze zijn beide onder de € 15. Nu denk je vast: 'waarom zou Kim in vredesnaam budget foundation gebruiken?' Zeker nadat ze deze tweet de wereld in stuurde:

Advertisement - Continue Reading Below

 

Blijkbaar houdt ze super veel van deze twee foundations in het bijzonder... Dat bewijst maar weer dat duurder niet altijd beter betekent.

Kim plaatste kortgeleden een rijtje met haar favorieten op haar site. ‘Een frisse huid is zo mooi, en ik ben erachter gekomen dat jullie dat ook heel belangrijk vinden,’ zei ze.  Klopt ja! Naast een aantal luxemerken als Charlotte Tilbury en Armani, stonden ook de twee volgende koopjes in het rijtje:

Meest gelezen

1. Rimmel Lasting Finish 25H Foundation

Foto: Rimmel London Lasting Finish 25HR Foundation.

Haar eerste betaalbare favoriet is de Rimmel Lasting Finish Foundation, die 25 uur lang belooft te blijven zitten. Ideaal voor als je een druk schema hebt, zoals Kim. Het enige nadeel is dat-ie in Nederland op dit moment nog maar in vier tinten te verkrijgen is, namelijk in Classic Beige, Natural Beige, Soft Beige en Sand. Hier te koop à € 13.50.

2. Maybelline Fit Me Matte Poreless Foundation

Foto: Maybelline Fit Me Matte Poreless Foundation.

Haar tweede favoriet is Maybelline Fit Me Matte Poreless Foundation, die bekend staat om z'n gladde textuur en z'n goede dekking. Het is dan ook niet echt een verrassing dat-ie op haar lijstje staat. Ook mooi meegenomen aan deze foundation is dat-ie, door de doorschijnende en lichtgewicht pigmenten, de vlekjes op je huid bedekt maar je huid nog wel laat stralen. 

Enige 'minpuntje' is dat de Matte Poreless-variant op dit moment nog niet in Nederland te verkrijgen is. Wel koop je de 'gewone' Maybelline Fit Me variant (die overigens ook heel goed wordt beoordeeld) hier voor € 12,50.

Kun je er dus gewoon uitzien als Kim zonder bankroet te raken.

Bron: Cosmopolitan.co.uk.