Nooit gedacht! Kylie Jenner gebruikt DIT mannenproduct voor een flawless huidje

En het product is nog spotgoedkoop ook!

Meest gelezen

Wanneer je een vettige huid hebt, ben je misschien een beetje huiverig om primer onder je foundation te smeren, omdat je huid er dan nog greasier uit kan gaan zien. Welnu, Kylie Jenner heeft daarvoor de perfecte oplossing gevonden.

De realityster gebruikt namelijk een mannenproduct(!) in plaats van een primer. En geloof ons, dit moet je echt even zelf gaan proberen.

Kylie Jenner zat in de stoel bij één van haar vaste make-up artists, Hrush Achemyan, en filmde op Snapchat wat er allemaal gebruikt werd. Achemyan legde uit dat de Nivea Men Sensitive Post Shave Balm de perfecte oplossing is voor vrouwen met een vettige huid, en dat het goedje prima dient als primer voor onder je foundation. Kijk maar:

Advertisement - Continue Reading Below

Go follow @kimmysnapchats

A post shared by Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) on

Meest gelezen

 

Hrush Achemyan laat vervolgens zien hoe ze de crème met een sponsje aanbrengt en legt uit dat je het even moet laten intrekken in de huid:

Go follow @kimmysnapchats

A post shared by Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) on

 

Grappig feitje: veel beautybloggers doen deze truc al langer, omdat ze erachter kwamen dat de foundation zich hecht aan de glycerine in de aftershave, waardoor de boel perfect blijft zitten én je een matte finish krijgt.

Maar het allerbeste aan de hack? De Nivea Men Sensitive Post Shave Balm kost slechts € 7,99. Dat wordt hollen naar de drogist.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

Scott Disick praat voor het eerst over zijn relatie met Kourtney Kardashian >