Deze BRILJANTE nieuwe highlighter is dus dé beautymust-have van het moment

Maar wees er snel bij!

Meest gelezen

Je hebt make-up artists en je hebt MAKE-UP ARTISTS. En Pat McGrath is die laatste. Of eigenlijk gewoon dé grootste make-upartiest ter wereld.

Toen ze aankondigde met eigen producten te komen, werd de beautywereld eventjes gek (GEK!). Pat McGrath bracht haar allereerste eigen product afgelopen oktober op de markt - een gouden shimmer voor lippen en ogen die nu al de favoriet van velen is - en maakt nu bekend dat haar tweede product op stapel staat. En geloof ons, deze MOET je hebben.

Advertisement - Continue Reading Below

Pat McGrath komt namelijk met dé highlighter die al geldt als de heilige beautygraal van celebrities, onder wie Kim Kardashian en Kylie Jenner. Het product werd door Pat 'Skin Fetish 003' gedoopt en is een highlightingkit die uitkomt in goud en nude. Vanaf 26 april kun je 'm shoppen via PatMcGrath.com, maar je moet jezelf wel alvast even inschrijven voor de wachtlijst. En wees er maar zeker van dat die laaaang gaat zijn.

Meest gelezen

 

Lukt het je niet via Pat McGraths eigen website? Geen probleem. De Skin Fetish 003 zal in mei ook via Sephora.com te shoppen zijn, precies op tijd voor die perfecte summer glow.

Wij kunnen niet wachten.

 

 

DIT spotgoedkope mannenproduct(!) gebruikt Kylie Jenner dus als primer! >