Cara Delevingne is het nieuwe boegbeeld van Rimmel London

Spannend!

Cara Delevingne heeft er een nieuwe modellenklus bij! De Britse - die eerst zei zich alleen nog op acteerklussen te willen focussen - lijkt het modellenstokje definitief weer op te pakken en komt vanaf nu in actie als ambassadrice van Rimmel London.

Het make-upmerk maakte zojuist bekend dat Cara hun nieuwe gezicht is, en beiden zijn uiteraard in hun nopjes. Cara Delevingne laat over haar nieuwe boegbeeldschap weten:

Advertisement - Continue Reading Below

'Ik ben vereerd om met Rimmel London te mogen samenwerken. Het is het eerste make-upmerk waar ik als tiener mee in aanraking kwam. Ik ben een echte London Girl en Rimmel vangt en vertegenwoordigt echt de uitdagende, cosmopolitan beauty styles.'

Rimmel London jubelt ook nog even in hun persverklaring over hun nieuwste aanwinst:

'Cara is de perfecte personificatie van het trendsetting Rimmel-merk en de uitdagende, 'streetwise' stijl. Met haar krachtige moderne look, gepassioneerde gevoel voor mode en zelfverzekerde houding dat echte schoonheid van binnenuit komt, wordt Cara wereldwijd bewonderd om haar individualiteit en zelfexpressie. Zij zal een invloedrijke toevoeging voor het merk zijn, een nieuwe generatie vrouwen inspireren een andere kant van de eclectische London look laten zien.'

Extra leuk: Rimmel en Cara steken de handen aanstaande vrijdag al ineen voor een wel hele speciale persconferentie via Snapchat. Rimmel-fans kunnen via de beroemde video-app in contact komen met Cara en even in de rol kruipen van journalist door vragen te stellen, die Cara vervolgens live beantwoordt. Zorg dat je achter je telefoon zit dus vrijdag.