WIN je eigen Charlotte Tilbury look

Ons hart maakte een sprongetje toen de make-up van Charlotte Tilbury afgelopen maand in Nederland gelanceerd werd.

Meest gelezen

Charlotte Tilbury is verantwoordelijk voor menige catwalklook en weet als geen ander vrouwen er op hun best uit te laten zien. Ze staat op speed dial bij onder andere Kate Moss, Penelope Cruz, Rihanna en Jennifer Lopez. En als zij met haar weglopen, weten wij dat we moeten rennen naar de Bijenkorf om haar producten te bemachtigen.

WIE WIL JIJ ZIJN?
Slim als ze is, biedt Charlotte complete looks aan in een mooi pakket met producten, zodat je keer op keer als een plaatje voor de dag komt. Er zijn 10 verschillende looks beschikbaar. Je ontvangt de producten met een handige manual in een cool make-uptasje met daarop lipafdrukken van de meest iconische vrouwen in de modewereld. Onze favoriet? Rock Chick. En dan de Golden Goddess. Of toch de Uptown Girl. Of nee, we vinden ze alle 10 te gek!

Advertisement - Continue Reading Below

DOE MEE EN WIN
En lucky you, we mogen 7 x een look naar keuze weggeven. Er zijn 10 verschillende looks, waar je er dus eentje van mag uitkiezen! Dus, draai aan het rad van fortuin en kies je look. Vul hier je gegevens in om mee te doen en kans te maken.

Sponsored by Charlotte Tilbury