Waarom zit IEDEREEN ineens aan de SugarBearHair Vitamins?

Je hebt ze vast al wel voorbij zien komen bij menig celebrity op Instagram. Maar werken ze ook écht?

Meest gelezen

Want we weten immers allemaal, celebs krijgen grof geld om producten via social media aan te prijzen. Niet enorm betrouwbaar dus. Maar bij SugarBearHair Vitamins is het een ander verhaal, want steeds meer bloggers en 'gewone' mensen prijzen de vitamines ook aan met lovende kiekjes en verhalen. Zou het dan écht werken?

Advertisement - Continue Reading Below

 

SugarBearHair is een 'gummy vitamin company' (hun eigen woorden) die pilletjes voor beter haar wilden maken die ook nog eens goed smaken. Het resultaat? Vitamines die je kunt vergelijken met die mierzoete kindermultivitamines in beervormpjes. Maar dan dus voor je lokken. Wanneer je twee SugarBearHairs per dag neemt belooft het bedrijf dat je langer, sterker, dikker en minder pluizend haar krijgt. Klinkt ideaal, niet?

Meest gelezen

 

Maar dan de belangrijkste kwestie: Werkt het ook echt? De volgende ingrediënten zitten er in de pillen:

— Vitamine A
— Vitamine Cs
— Vitamine D
— Vitamine E
— Vitamine B-6
— Foliumzuur
— Vitamin B-12
— Pantotheenzuur
— Jodium
— Zink
— Choline
— Inositol

Plus, en dat is wellicht de belangrijkste, biotine. Biotine wordt gebruikt om de aanmaak van vetzuren in de hoofdhuid te stimuleren, die nodig zijn om groei in de hoofdhuid te bevorderen. Dat is voor SugarBearHair, die daarvan hoge concentraties in hun vitamines gebruiken, dus het USP. De rest vind je ook wel in 'normale' multivitamines.

 

Of je na een paar weken SugarBearHair echt veel betere lokken krijgt? Het zou zomaar eens kunnen. Onze Amerikaanse Hearst-collega Lauren Velenti probeerde het (zónder betaald te worden!) en was enthousiast (lees hier haar bevindingen). Haar lokken waren na een maand dikker, minder pluizig, steviger én het leek langer. Hmm...

Wij hebben hier op de redactie inmiddels ook een potje besteld en komen over een paar weken bij je terug met onze review. We zijn benieuwd...