Wij vieren alvast de zomer met de nieuwe make-upcollectie van Chanel

Chanels nieuwe zomercollectie, Dans La Lumiere De L'Été, is hier!

Meest gelezen

Chanel wil dat we in het zomerse licht gaan staan. En wij eigenlijk ook best wel. Gelukkig lijkt dat niet meer ver weg met de hoge temperaturen die er dit weekend aankomen (yay!) en hoe kun je dat nou beter vieren dan met wat nieuwe zomermake-up.

De nieuwe collectie van Chanel viert carefree, en lichte maquillage waardoor we meteen zin krijgen in onze volgende vakantie. Denk aan: zachte bronzers, opvallende koraalkleuren en zoetroze lippen. Willen.We.Hebben.

Advertisement - Continue Reading Below

 

DE OGEN
Op de ogen smeren we deze zomer als het aan Chanel ligt warme bruin- en groentinten, gemixt met goud. Hubba hubba! Verder zit er een prachtige roze-achtige koraalkleurige eyeliner in de collectie en een koperbruine(!) mascara. Spannend:

Meest gelezen

 

DE LIPPEN
Voor de lippen heeft Chanel veel roze uit de kast getrokken en, jawel, geen matte lipsticks maar gloss. Sorry Kylie:

 

CHEEKY CHEEKS
Onze favoriet is de Les Beiges Healthy Glow Breeze waarmee je glowy wangen en jukbeenderen creeërt waar zelfs een Victoria's Secret-model jaloers op zou zijn:

 

DE NAGELS
Waar iedereen elk seizoen met smart op wacht: de nieuwe nagellakken van Chanel. Welnu, ze zijn er! En stellen niet teleur. Roze! Groen! Beige! We willen ze allemaal:

 

De Dans La Lumiere De L'Été-collectie van Chanel is vanaf nu verkrijgbaar bij de betere parfumeriën. Prijzen lopen van € 25 tot € 55.

Keert Gisele Bündchen terug op de catwalk voor Chanel? >