MAC komt met een nieuwe lippenbalsem en dit ga je HELEMAAL te gek vinden

Een mood ring, maar dan voor je lippen? Eh, ja graag!

Meest gelezen

De modewereld heeft de afgelopen jaren de trends uit de nineties alweer helemaal omarmt (croptops! Chokers!), maar nu lijkt ook de beautywereld helemaal overstag te gaan.

Te beginnen met fanfavoriet MAC.

Het immer fraaie beautymerk lanceert namelijk binnenkort een wel heel nostalgisch product: een lippenbalsem die van kleur verandert. Ja heus.

Hoe het werkt? De verschillende balsems reageren op 'de chemie van je huid' en veranderen daardoor van kleur. Precies zoals een mood ring dus (oh mood rings, we missen je!). Hoé cool!

Advertisement - Continue Reading Below

MAC is trouwens niet de enige die op deze trend springt. Ook NYX Cosmetics en Smashbox Cosmetics komen met glosses die op je lippen van kleur veranderen. Hállo nineties, welkom terug.

De Tendertalk Lip Balm van MAC komt in vijf verschillende kleuren, variërend van babyroze tot felpaars. Daarnaast zorgt de lippenbalsem, uiteraard, ook nog eens voor gehydrateerde lippen.

Wij gokken zo dat je er snel bij moet zijn, wanneer ze vanaf 18 juni in Nederland voor € 22 per stuk in de beautyschappen liggen. Hou MAC in de smiezen dus!