Chrissy Teigen lanceert haar eigen 'Glow Face Palette'

De beautyqueen werkt hiervoor samen met Becca Cosmetics.

Meest gelezen

Chrissy Teigen heeft naast een succesvolle carrière als mama, model, tv-host, kookboekenschrijfster en Twitterster nu ook een carrière in de beautyindustrie. In samenwerking met Becca Cosmetics – het Amerikaanse beautymerk dat bekend is vanwege highlighters als Champagne Pop en Moonstone – lanceert ze haar eigen 'Glow Face Palette'.

#BECCAxCHRISSY

Chrissy kondigde het nieuws gisteren aan op Instagram. 'Het is officieel! Ik ben iets superspeciaals aan het creëeren met mijn vrienden van Becca Cosmetics,' luidt het onderschrift van de boomerang. 'Ik ben al jaren fan van hun highlighters en ik kan niet wachten tot jullie het kunnen zien... Het is echt prachtig, ik hoop dat jullie het leuk vinden.'

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

En óf we het leuk vinden. Het palet bevat vier highlighters waaronder Chrissy's all time favourite Rose Gold en drie andere glinsterende kleuren die ze zelf gecreëerd heeft. Om het met haar eigen woorden te zeggen: it's perfection.

Het palet verschijnt binnenkort wereldwijd in een gelimiteerde oplage. Dat liet Becca Cosmetics op Instagram weten. Aan het BECCA X Chrissy Teigen Glow Face Palette hangt een prijskaartje van 43 euro. Maar hé, je krijgt er dan wel vier highlighters voor.

Dit zijn de populairste haarkleurtrends voor deze zomer >