De diepere boodschap achter de nieuwe collectie van Rituals

En daar kunnen we nog iets van leren.

Meer van advertorial
20 articles
Liefde is: cadeautjes voor jezelf kopen
Elle NL + Marie Jo
Wij leveren hét bewijs: every day is denim day
Elle NL +
Winterse huidproblemen opgelost
Elle NL + Juhldal

SPONSORED

Heb je de gloednieuwe limited edition-collectie van Rituals genaamd Express Your Soul al gezien? De nieuwe collectie huist heerlijke zomerse producten met een verpakking die speciaal is ontworpen door graffiti-artist MadC , maar de boodschap erachter is minstens zo mooi. Met de collectie wil Rituals je namelijk uitdagen om je ziel te laten spreken.

Neem MadC als voorbeeld

Voor de collectie sloeg Rituals de handen ineen met de bekendste vrouwelijke street artist ter wereld, MadC. De Berlijnse - echte naam Claudia Walde - kwam er jaren geleden achter dat street art haar passie is, maar werd door haar mannelijke collega's niet serieus genomen. Des te meer reden voor haar om door te zetten en haar passie te volgen. Anno 2017 doet ze waar haar hart harder van gaat kloppen én weet ze daar haar brood mee te verdienen. Wat wil je nog meer?

Rituals raakte geïnspireerd door MadC en besloot de handen ineen te slaan met de Duitse. De nieuwe limited edition-collectie van het Nederlandse beautymerk huist namelijk dezelfde boodschap: uit je ziel. MadC zegt hier dan ook passend over:

'Our society doesn't leave much space for silence and time to build up your inner strength. It is necessary to take a little time off to hear your own inner voice, your soul.'

Express Your Soul

MadC is één van de vele succesvolle voorbeelden van mensen die besloten het roer om te gooien en voor hun diepgewortelde passie te gaan. Vandaar dat haar graffiti-kunst op de limited edition Express Your Soul-collectie van Rituals prijkt.

MadC vertelt over haar ontwerp voor Rituals:

'Ik sloot mijn ogen en geïnspireerd door de geuren die me omringden, zag ik verschillende kleuren en nuances voor me. Ik mengde tint na tint en zette daarmee de elementen van de geur om naar de elementen op het doek. Het was een fantastische ervaring.'

Rituals draagt al jaren uit dat we goed voor onszelf en ons lichaam moeten zorgen, maar óók voor onze geest. Wanneer je vastzit in een baan of situatie die je niet gelukkig maakt, lijdt immers alles eronder. En daar is het leven veel te kort voor.

Zit je in zo'n situatie en verlang je er wanhopig naar om je passie te volgen? Doen! Denk aan het verhaal van MadC en laat je inspireren. Zet de nieuwe Rituals-producten in je badkamer en je wordt er elke ochtend en avond aan herinnerd.