Parfumliefhebber? Dit nieuwe concept stuurt je elke maand een geurtje om uit te proberen

Je nieuwe favoriete geur is op deze manier binnen no time ontdekt.

Het vinden van het perfecte parfum. Voor menig persoon een flinke uitdaging. Wanneer je je in het walhalla dat parfumerie heet begeeft, ben je al snel omringd door zó veel verschillende geuren, dat je op een gegeven moment niet meer goed kunt ruiken en beoordelen. Snel beslissen in de winkel is ook geen optie, want een geur kan namelijk al gauw tegenvallen als hij wat langer op je huid heeft gezeten.

Advertisement - Continue Reading Below

Parfumado maakt een einde aan deze struggle. Voor een vast maandbedrag van €14,95 heb je al een parfumabonnement en ontvang je een chique travelspray met elke maand een parfum naar keuze. Dit flesje bevat genoeg om jezelf dertig dagen te voorzien van een lekker geurtje.

En ja mensen, de keuze is reuze. Parfumado heeft een aanbod van ruim 250 geselecteerde geuren, en dat zijn niet de minste. Natuurlijk kun je kiezen uit vele Italiaanse favorieten, zoals Armani, Gucci en Dolce & Gabbana. Maar ook tal van Franse merken zijn vertegenwoordigd, waaronder Dior, Guerlain en Paco Rabanne. Wanneer je meer een fan bent van niche-parfums, ben je hier ook aan het juiste adres. Merken als Amouage, Montale en Escentric Molecules vallen allemaal onder de mogelijkheden voor jouw travelspray.

Meest gelezen

De Nederlandse stijlgoeroe Yvo van Regteren Altena is mede-initiatiefnemer van het parfumconcept. Zelf is hij ook groot liefhebber van mooie geuren en hij heeft zelfs twee eaux de toilette op zijn naam staan. 'Ik hoop een alternatief te bieden in een wereld die wordt gedomineerd door geuren waarvan de synthetische agressie eerder leidt tot een overhaast afscheid dan een onstuimige omhelzing,' zegt Van Regteren Altena over Parfumado. Je zou denken dat zijn eigen geuren nu ook meteen zijn favorieten zijn, maar dat is niet het geval. 'Dat blijft Eau Sauvage van Dior, een van de weinige geuren die nimmer gaat vervelen.'

Gaat jouw hart van dit concept sneller bonken? Schaf dan hier je eigen parfumabonnement aan.

Dit zijn de parfums die de Britse Royals op hun trouwdagen droegen >

Bron: Harper's Bazaar