Chanel No 5 minifilm met Audrey Tautou

De eerste beelden van de Chanel No. 5-minifilm met Audrey Tautou en model Travis Davenport zijn onthuld.

De Franse actrice Audrey Tautou heeft 't maar druk met Chanel. Ze speelt de hoofdrol in de film over Chanels legendarische Coco Chanel, Coco Avant Chanel (28 mei in de Nederlandse bios). En ze is het nieuwe gezicht van Chanels even legendarische parfum No. 5.

 

Nu treedt ze ook nog verder in de voetsporen van voorgangster Nicole Kidman en verschijnt in een 2 minuten en 25 seconde durende reclamefilm - een mini liefdesverhaal over de Chanel No. 5 vrouw. Scoop van de dag is dat de eerste beelden zijn onthuld van 't filmpje, geregisseerd door de Tautou welbekende Jean-Pierre Jeune. Beide kennen elkaar van de film die van Tautou een ster maakte: Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Ook aardig om te weten: het filmpje gaat over een dame (Tautou) en een appetijtelijk manspersoon (model Travis Davenport), die elkaar steeds mislopen tijdens een reis per Oriënt Express van Parijs naar Istanbul. Plus: de Chanel No. 5 reclamefilm wordt op 5 mei (duh, de 5e van de 5e) onthuld op de Chanel-site en draait vanaf dan - in kortere versie weliswaar - op TV getoond. Wij verwachten een nieuw Chanel-waardig meesterwerk: de opnames namen 3 weken in beslag, plus een kleine 250 man personeel.