Launch Helena Rubinstein Wanted

Nieuw van Helena Rubinstein: (All you've ever) Wanted met Demi Moore als het gezicht. Uw hoofdredacteur Cécile Narinx doet verslag vanaf de lancering in Parijs:

Voor het eerst in heel lange tijd lanceerde Helena Rubinstein gisteravond in Parijs een parfum, en uiteraard is HR-spokeswoman Demi Moore daar het gezicht van. De geur heet (All you've ever) Wanted en is zoet, voluptueus en bloemig - met dank aan ylang, magnolia en iris.

 

Maar minstens zo interessant: hoe zag Demi eruit bij de presentatie? Adembenemend jong voor een 46-jarige, met een mooi gespierd en vooral niet eng dun lijf. Niet alleen met dank aan Helena Rubinstein producten, zo werd er gefluisterd, maar ook dankzij een knap team plastisch chirurgen die weten wanneer ze moeten stoppen.

Advertisement - Continue Reading Below

 

La Moore zelf fotograferen mocht niet, maar ELLE maakte toch even een praatje met de prachtig hese Demi, over haar twitter twitter.com/mrskutcher, waarvoor ze zichzelf fotografeerde in het busje op weg naar de presentatie. Stars... they're just like us.

 

Meer over Wanted en Demi in ELLE oktober. De geur komt half september uit in Nederland.'

 

Cécile Narinx, hoofdredacteur ELLE - volg haar op Twitter >