Parfum Preview

Van Prada tot Marc Jacobs: er is komt weer een boel verrrukkelijks aan in het beautyschap. Deze parfums beleven binnenkort hun debuut:

PRADA: L' EAU AMBRÉE
Dat amber een geliefd ingrediënt is bij de neuzen van Prada mag duidelijk zijn: L’Eau Ambrée is parfum numero vier dat ernaar vernoemd is. Naast amber ruiken we rozen, vanille en citrusvruchten. De dromerige campagneplaatjes voor het odeur werden – evenals die voor de laatste collecties van Prada – geschoten door Steven Meisel. Mooi!

 

KYLIE MINOGUE: INVERSE FOR MEN
Kylie heeft, net al wij, graag goddelijk geurende mannen in haar omgeving. Daarom geeft de Australische zangeres hen een eigen parfum: Inverse for Men. Warm en kruidig, met lavendel en nootmuskaat.

Advertisement - Continue Reading Below

 

BVLGARI: BVLGARI BLU EAU DE PARFUM II
Bulgari viert haar 125e verjaardag met de presentatie van Bulgari Blu Eau de Parfum II. En ze pakken uit: het bloemige parfum bevat naast patchouli, steranijs en viooltjes namelijk Florentijnse iris – à € 100.000 per kilo. Decadent!

 

MARC JOCOBS: LOLA
Het stoute zusje van Daisy. Een vrouwelijke en flirterige geur met pioenroos in de glorieuze hoofdrol.

Meest gelezen

 

NELLY: APPLE BOTTOMS
Rapper Nelly houdt van vrouwen met rondingen. Daarom begon hij een kledinglijn (‘Apple Bottoms’) met o.a. jeans voor vrouwen met billen in alle soorten en maten. Het eerste Apple Bottom parfum zit in ’n flesje met – hoe verrassend – vrouwelijke rondingen. Hoe dat ruikt? Naar rozen, kokos, muskus en een vleugje appel. Of en wanneer dit parfum ook naar Nederland komt is nog onbekend.