Bio Beautiful

Het favoriete beautymerk van Gwyneth, Madonna en Kate Moss - en nog veel meer heerlijk verantwoord beautynieuws.

L’OCCITANE IMMORTELLE DIVINE CREAM
L’Occitane heeft iets nieuws: Immortelle Divine Cream ( € 80), met biologische etherische oliën uit strobloem en mirte. Een wonderduo: want deze crème verjongt, voedt, verbetert glans en frisheid én pakt pigmentvlekken aan.


L’Occitane is verkrijgbaarbij L’Occitane in Amsterdam, Utrecht, Maastricht, Haarlem, Den Haag en Amstelveen.


SUNDÃRI
En ken je Sundãri [ spreek uit: Soen- dári-ie] al? Een heerlijk geurend, Ayrvedisch merk. Maar laat je daar niet door afschrikken. Gwyneth Paltrow, Madonna en Kate Moss zijn fan. Dat kan komen doordat de producten vol zeldzame essentiële oliën, planten en kruiden zitten. Puur, mooi verpakt en bedwelmend. Je moet er wel een klein stukje voor omfietsen - maar dan heb je ook wat.

Advertisement - Continue Reading Below

 

TIP! Probeer ook eens de goddelijke geurkaarsen!


Sundari koop je bij Shen Amsterdam, Skins Cosmetics in Groningen en Laren , Ayurvda Twente, Sjiek de friemel in Heesch, Hands and feet in Laren en Beauty Result in Naarden Vesting.

BIOTHERM DEO PURE
Als we dan toch zo lekker verantwoord bezig zijn is het zonde om de boel te verpesten met chemische deo. Deo Pure Natural Protect van Bioterm (€ 22, 61) bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten en is aluminium- en parabeenvrij. Ook fijn: de deo bevat sinaasappelextract en aloë vera!

PS - De Dode Zee als ultiem kuuroord: de crèmes van Ahava, tot voor kort alleen in salons verkrijgbaar, zitten bomvol zeemineralen en liggen nu ook bij de apotheek!