The Model Mirror

Nieuw in uitgaansland: The Model Mirror. Zeer kokette en stoere spiegeltjes met briljante teksten en afbeeldingen.

Mirror Mail Al gehoord van The Model Mirror? Erg origineel, want je kunt 'm nu alleen nog maar online, of bij Selfridges Londen en Holt Renfrew in Canada kopen.

 

Op de site van Model Mirror troffen wij het exemplaar met de tekst EXCUSE MOI

 

Fantastisch ding natuurlijk, helemaal vanwege de theatrale LED-lampjes.

 

Lang verhaal kort: we hebben een recensie-exemplaar aangevraagd. Eenmaal in bezit van het spiegeltje kregen we op slag zin om onszelf heerlijk blasé en lekker in het openbaar op te maken. Lippen getuit, even lekker stiften, borsten vooruit, even wulps knipperen met de ogen, lekker veel mascara en blush, en misschien nog wat éxtra lipstick voor een groots plum-effect?

Advertisement - Continue Reading Below

 

Zo gezegd zo gedaan.

 

 

 

 

PLUS Origineel, opvallend, lekker blasé, veel licht, perfecte garantie voor aandacht, verschillende uitvoeringen: o.a. een glitterdoodshoofd of vlinders.

 

MIN Beetje groot misschien: hij is 10.8 x 8 x 1.1 cm. Dus een uitgaanstasje van formaat postzegel is beslist niet aan te raden. De lampjes zijn ook niet bijster ehm, voordelig.

 

CONCLUSIE Een moet-hebben spiegeltje, met een hoog 'hoe kom je dáár aan'-gehalte, handig en bovendien niet alleen leuk in tha club maar ook in de auto/trein/vliegtuig/tent/camper.

 

HEBBEN?

Prijs: twintig pond, bestellen via www.lestaitai.com.