Badderen anno 2010

Feesten kunnen wij als de beste, maar ook in het bijkomen zijn we experts. Laat het bad maar vollopen, dat is de lekkerste manier om weer kreukelvrij voor de dag te komen. Zo doe je dat anno 2010.

Perfect voor op de rand van het bad, maar ze kunnen natuurlijk overal: de geurkaarsen van L’Occitane. Met de geur van gekonfijte rozen, shea boter vanille, zoete kers en amandel! (L’Occitane, € 25). Dit moet wel een prachtig jaar worden.

 

In het warme bad gaat vervolgens een flinke scheut niet-schuimend (en dus niet ontvettend) Candied Rose Badpoeder dat geurt naar gesuikerde rozen en ons water optimistisch roze kleurt. (L’Occitane, € 20)

Advertisement - Continue Reading Below

 

Kers op de taart: laat Melting Marshmallow Moment van Lush smelten in de kuip voor een heerlijk zacht schuimlaagje met verzorgende amandelolie en goudsbloem. (Lush, € 5,95)

 

Na al dit heerlijks is de huid in de stemming voor een oppepper: Limited Edition Superbly Restorative Body Lotion van Kiehl’s bijvoorbeeld. Met de aankoop van dit smeerseltje wordt je niet alleen zacht als zijde maar steun je meteen Waterkeeper Alliance dat zich inzet tegen de vervuiling van zeewater. Heb je meteen een goede daad pakken. (Kiehl’s,€ 38,20)

 

Check ook het nieuwe droomserum van Dr. Murad >