John Frieda Root Awakening®

Voor sterker en gezonder haar vanaf de haarwortel tot in de punten.

(advertorial)

 

-Alles wordt mooier wanneer het goed gevoed wordt, haar is geen uitzondering.-

Root Awakening producten bevat natuurlijke eucalyptus, pepermuntolie en essentiële vitaminen dat het haar in 4 stappen sterker, glanzender en gezonder maakt vanaf de haarwortel tot in de punten.

 

1. Verfrissen
De shampoo verwijdert onzuiverheden aan de haarwortel, verfrist de hoofdhuid en zorgt ervoor dat het haar er gezonder uitziet en meer glans en veerkracht krijgt.

Advertisement - Continue Reading Below

 

2. Stimuleren
Root Awakening stimuleert de haarwortels en de hoofdhuid en activeert je zintuigen. Een zacht tintelende effect zal je ervaren tijdens elk gebruik.

 

3. Voeden
Nadat de hoofdhuid is gezuiverd en gestimuleerd, voedt Root Awakening direct het haar. Het versterkingsproces gaat door als het haar groeit, waardoor het haar vanaf de wortel tot de punten wordt gevoed en de haarschacht sterker wordt gemaakt.

Meest gelezen

 

4. Verzorgen
Door het haar vanaf de haarwortel te verzorgen zal het haar beter doorkambaar zijn, makkelijker te stylen en zijdezacht aanvoelen.

 

De Strenght Boosting leave-spray bevat een hoge concentratie eucalyptus voor extra verzorging na het wassen. Het maakt je haar voelbaar zachter en zorgt dat het haar er gezond uit ziet. De spray biedt naast de verzorging van het haar ook bescherming tegen de hitte van stylingapparaten dankzij de thermo protection formule.

 

VRAAG NU HIER EEN GRATIS ROOT AWAKENING SHAMPOO EN CONDITIONER SAMPLE AAN.

 

Root Awakening ® is verkrijgbaar bij de bekende drogisterijen.

 

Voor meer informatie ga naar www.johnfrieda.nl.