Zomerlooks 2010: Chanel

ELLE.nl Wat doen we met onze make-up deze zomer? ELLE.nl tipt de looks van de grote huizen. Met vandaag: zomer 2010 volgens Chanel.

LES IMPRESSIONS DE CHANEL
Een subtiele en vooral elegante nude-look. Zachte beige tinten, licht roze, kaki en bruin. Zoals Coco Chanel het zelf graag had gezien.

 

Het hoofd van make-up bij Chanel, Peter Philips, stuitte op een oude handafdruk in zwarte inkt en verschillende houtskolen portrettekeningen van Madame Chanel. Deze momentopnamen vertaalde Philips in de kleuren voor 2010: bruin, kaki en vooral Chanel’s favoriet: beige.

Advertisement - Continue Reading Below

 

DE PRODUCTEN
ELLE.nl tipt de zachte, roodroze blush Joues Contraste (€ 35,50) voor appelwangetjes om te zoenen en de Soleil Tan de Chanel (€ 36,50) voor een zongekuste all over glow.

 

Voor de ogen is er Les 4 Ombres (€ 46,50). Een handig doosje met vier warme aardse kleuren, karamelbeige, vanille, taupebruin en metallic purperbruin. Ideaal voor een sexy, zomerse smokey-eye.

 

NAGELS EN LIPPEN
Ook de lippen en nagels in Les Impressions de Chanel-collectie zijn romantisch en pastellerig, met als topper de grijs-beige ( Particuliere) tint. Voor wie het liever wat spannender heeft is er ook een transparante roodkleur.

 

Hippe vogels gaan op zoek naar de cultcollectie Les Pop-Up de Chanel (€ 21,50) met keus uit Mistral (zachtroze), Nouvelle Vague (turkoois) en Riviera (felroze).