Zomerlooks 2010: Dior

Wat doen we deze zomer qua make-up? ELLE.nl tipt de beste looks van de grote modehuizen. Vandaag: de knallende look van Dior.

DIOR NEW LOOK SUMMER 2010
De zomerlook van Dior is dit jaar gebaseerd op de shows van John Galliano. Het thema? Roze en hysterische ogen en lippen.

 

DE PRODUCTEN
Diorskin Nude Glow (€ 44,80) is een transparante, abrikooskleurige crème die ideaal is voor onder je foundation. Tip: meng een beetje met je gewone foundation voor een natuurlijke en zomerse gloed.

 

LOVELY LIPS
In een prachtig witgouden doosje bezaaid met briljanten huist een duo voor de lippen, genaamd Addicted to Dior (€ 60,50). De ene gloss is glanzend en de ander bevat opvallende glitters. Ook is er een nieuwe Dior Addict: De Dior Addict Ultra Gloss (€ 26,50) geeft nog meer glans en doet de lippen dikker lijken.

Advertisement - Continue Reading Below

 

EEN SEXY BLIK
Dan de ogen. Daarop smeren we als het aan Dior is vijf kleuren. En dan allemaal tegelijk in een opvallende, sexy smokey-eye. De 5-Couleurs Iridescent oogschaduw (€ 55,10) bevat zachte poeders. Je kunt kiezen uit twee metallic versies. Knappe jongen die nog langs jou heen weet te kijken.

 

Meer zomerlooks? Bekijk hier die van Chanel >