Made in Germany

Opnieuw in de Neerlandse schappen: Marbert.

Het oer-Duitse Marbert is in een nieuw designjasje gestoken, uitgebreid met een x-aantal lekkere verwenproducten en vanaf heden weer verkrijgbaar bij ons in parfumerieën en warenhuizen.

Marbert? Jawohl. We schrijven 1936. De beautyfirma wordt opgericht in Düsseldorf en gaat aan de slag met het ontwikkelen van huidverzorgingsproducten. Inmiddels, anno 2010, zijn er vele producten gekomen en gegaan. Meest opmerkelijk uit de geschiedenis vinden we toch wel ‘Placenta’ uit ‘64. Wat erin zit weten we niet (willen we ook niet weten), maar moet een gierend succes zijn geweest tegen fijne lijntjes en rimpels…

Advertisement - Continue Reading Below

Hoe dan ook. Het hedendaagse assortiment bestaat uit allerhande lekkernijen. Van dag- en nachtcrèmes tot een zonnelijn met eau de toilette, e.d.. En nu komt Marbert met een Bath & Body Energy lijn. Gewoon, om jezelf ’ns goed te verwennen.

Wat je krijgt? (Of koopt) bijvoorbeeld een Energizing Shower Gel (€ 8,50), Shower Peeling (€ 13,50) of Body Lotion (€ 8,50). Allen met als basis een watermeloen-extract (fris!), dat de huid met mineralen en vitaminen B en C verzorgt. Jum.

Zomergeuren 2010! >