Deze experts willen jou best vertellen hoe je zo'n flawless huid als Kendall Jenner krijgt

We vertellen je alle ins en outs.

SPONSORED

Kendall Jenner is veel: model, realitysoapster, influencer, als ook eigenaar van een vlekkeloze huid.

Da's knap, en ze is dan ook niet voor niets het boegbeeld van Estée Lauder. En precies dat make-upmerk wil jou uitleggen met welke technieken Kendall voor haar modellenklussen wordt opgemaakt, zodat jij thuis voor de gelegenheid (december staat toch echt straks voor de deur, net als de feestdagen) net zo'n flawless huid kunt smeren.

Advertisement - Continue Reading Below

To the point: Estée Lauder en ELLE nodigen je uit voor een masterclass waarin beauty-experts je alles over de ultralichte Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh Makeup SPF 30 Foundation uitleggen; want met welke make-uptechnieken breng je zo'n foundation eigenlijk het beste op?

Die masterclass zal op 21 november 15.30 uur plaatsvinden op een nu nog geheime locatie in Amsterdam. Goed nieuws: je mag een +1 meenemen. Da's leuk.

More From advertorial
20 articles
ELLE testte de nieuwste Estée Lauder-foundation
Had jij ook een Buddha to Buddha-armband?
Bij Sissy-Boy koop je alles voor je kerst
Elle NL + Sissy-Boy
Eerste hulp bij kerststress
Elle NL + Sissy-Boy
Cadeaus onder de 50 euro
5 Rituals-cadeaus onder de 50 euro
Elle NL + Rituals

Uiteraard is er maar beperkt plek in de masterclass, dus wees er snel bij: hier meld je je aan. De uitslag krijg je razendsnel: op 13 november weet je of je bij een van de lucky ones zit! Goed om te weten: neem je mobiel en eigen make-uptas mee, en kom het liefst zonder make-up op.

De nieuwe Double Wear Nude Foundation is exclusief verkrijgbaar in 18 kleurechte tinten bij alle Estée Lauder-verkooppunten en via esteelauder.nl.

Disclaimer: Deelname is niet overdraagbaar aan iemand anders of in te wisselen voor geld.