ELLE speelt voor Kerstman; we mogen 5 Dermalogica-giftsets weggeven!

Christmas came early.

SPONSORED

Mis jij in december ook de zon? Zie je een beetje pips? Heeft het gure weer niet zo'n beste uitwerking op je huid? Helaas allemaal heel normaal in de wintermaanden. Maar je kunt je huid natuurlijk een handje helpen; Dermalogica heeft speciaal voor de feestdagen een giftset samengesteld vol anti-agingproducten.

Het Anti-aging Power Trio exfolieert, herstelt en beschermt tegen externe factoren die huidveroudering veroorzaken, waardoor je huid weer kan gaan stralen. Perfect om mee te starten in het nieuwe jaar en je huid een oppepper te geven.

Advertisement - Continue Reading Below

Winnen?

Vul snel dit formulier in om kans te maken op een van de 5 giftsets twv € 69,90 van Dermalogica – met daarin Daily Superfoliant (57 gr), MultiVitamin Power Recovery Masque (15 ml) en Dynamic Skin Recovery spf50 (10 ml). Hoef je 'm alleen nog onder de boom te leggen (voor jezelf), of cadeau te geven.

Pssst... Dermalogica heeft meer leuke giftsets dit seizoen. Check dermalogica.nl voor meer informatie.

Disclaimer: Deze actie loopt t/m 18 december 2017. Winnaars krijgen automatisch bericht, over de uitslag van de actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet ingewisseld worden voor (contant) geld.