Dit zestienjarige model is het nieuwe gezicht van L'Oréal Paris

Herken je haar nog?

Meest gelezen

Nog maar net zestien en toch al een grote naam in de mode- en beautywereld. Het Franse model Thylane Blondeau veroverde het internet op zesjarige leeftijd, toen een een foto van haar viral ging en ze 'het mooiste meisje van de wereld' werd genoemd.

TB..in st Tropez when i was 6 Mood #lovemyvillage

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Advertisement - Continue Reading Below

Tien jaar later is de blonde schone nog steeds aan het timmeren aan haar modellencarrière. Ze maakte in 2011 deel uit van een controversiële fotoshoot in Vogue Paris (de foto's werden als provocerend bestempeld door de poses, de stiletto's en de hoeveelheid make-up die het kindermodel droeg), sierde op dertienjarige leeftijd de cover van Jalouse, liep afgelopen fashion week samen met een hele rits influencers op de catwalk van Dolce & Gabbana, en gisteren (op haar verjaardag!) werd Thylane officieel lid van de L'Oréal Paris-familie.

Meest gelezen

Als het nieuwe gezicht van de Hydra Genius-campagne, voegt ze zich bij andere grote namen als Karlie Kloss, Barbara Palvin en Irina Shayk. 'Thylane is de stem van een generatie die meer dan iedere andere generatie in contact komt met elkaar door het delen van foto's,' klinkt het bij het merk.

Zelf reageert ze ook enthousiast: 'Ik ben nu zestien en ik werk aan de zijde van beautytalenten en boegbeelden die ik al jaren bewonder. L'Oréal Paris is een merk waar ik mezelf kan zijn en de waarden kan verdedigen die ik belangrijk vind, zoals zelfzekerheid en zelfvertrouwen. Dit is nog maar het begin van het avontuur.'

GETTING READY WITH L'Oréal @lorealmakeup @lorealskin

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Pepsi haalt hun controversiële reclame terug, en Kendall Jenner is 'ontdaan' >