Doen: Rihanna’s tour-beautylook

Shine bright like a diamond! MAC doet Rihanna’s beautylook tijdens haar Diamonds World Tour uit de doeken.

Meest gelezen

Niet alleen haar podiumoutfits komen van de hand van een topdesigner (Givenchy’s Riccardo Tisci), ook op haar gezicht draagt Rihanna het beste van het beste. Uit de MAC make-upcollectie, that is. Want: team MAC en Rihanna go way back. De zangeres draagt al tijden maquillage van het merk tijdens optredens en onlangs mocht ze een eigen collectie samenstellen.

 

In de aanloop naar de lancering van de Rihanna ♥ MAC-lijn (een eerste lipstick werd al vrijgegeven), doet MAC vandaag Rihanna’s Diamonds World Tour-facechart uit de doeken. Voor wie haar beautylook maar wat graag wil kopiëren.

Advertisement - Continue Reading Below

 
LEES & LEER
> De MAC make-upartiesten van Rihanna trappen af met flink wat skin prepping. Zo gaan ze in de weer met Prep Prime Natural Radiance en Studio Moisture Fix SPF15, die ze in de huid masseren om ‘m goed te hydrateren.

 
> Als basis wordt er vervolgens gekozen voor poeder en concealer. Vervolgens gaat er Powder Blush in de kleuren Pinch Me of Blunt op de appeltjes van haar wangen en zorgt een toefje Mineralise Skinfinish in de kleur Gold Deposit daar overheen voor 'n mooie glow.

Meest gelezen

 
> In come the fake lashes. Welke artiest kan nog zonder. Op het ooglid wordt Copperplate shadow gebruikt in de mix met Paint Pot (creamy oogschaduw) in de kleur Antique Diamond. Een mooi lijntje wordt getrokken met Superslick Liquid Eye Liner in de kleur On The Hunt en de wenkbrauwen worden bijgetekend met Veluxe Brow Liner.

 
> Last but not least worden Rihanna’s signature Ruby-lippen gecreëerd, met haar eerste eigen lipstick RiRi Woo (gebaseerd op haar favoriet uit de bestaande MAC-collectie; de Ruby Woo). Een subtiel lijntje rondom de lippen met de Vino Lip Pencil fixeert de boel en een lipgloss in een wat meer aubergine kleur met een diamond shine (Lipglass Rebel) maakt het af.

 

Dit zijn Karlie Kloss' favoriete beatyproducten >