Festival-ready! Prachtig bruine benen in 3 simpele stappen - zonder zon

Bij de eerste zonnestralen wil jij natuurlijk meteen dat nieuwe zomerse rokje of jurkje aan. Maar bij het zien van je witte winterse benen denk je daar meteen heel anders over. Gelukkig zijn er nieuwe snufjes om prachtig bruin te worden, zonder schade aan de huid en zonder al te veel gedoe.

Meer van Festivals
20 articles
Beyoncé @ Coachella 2014
Beyoncé is de headliner van dit grote festival!
Lowlands
Lowlands 2017: de eerste bevestigde namen
Festivalseizoen 2017
2017 festivals waar je NU tickets voor moet scoren
(advertorial)

 
We beginnen maar meteen met een klapper: er is een nieuw serum waarvan je niet een paar dagen, maar tot wel twee weken stralend bruin blijft! Het goudkleurige goedje heeft een fijne pareltextuur, die voor een prachtig egaal getinte huid zorgt. Je verdeelt het gemakkelijk over de huid, het trekt snel in en je kunt lekker lang genieten van je prachtige gebronzeerde gloed. L'Oréal Paris Sublime Bronze zelfbruinend serum.

Advertisement - Continue Reading Below

Ook voor het lijf is er goed nieuws onder de zon. L’Oréal Paris Sublime Bronze heeft een spray die zelfs ondersteboven werkt, een mousse die meteen een bruine kleur geeft en snelle handige wegwerpdoekjes. Geen enkel excuus voor melkflessen dus. Aan de slag! En wel zo:

HET PERFECTE 3-STAPPENPLAN
> 1. Scrub! Door korte metten te maken met dode huidcellen wordt je huid egaal en werkt je zelfbruiner het best.
> 2. Verdeel de zelfbruiner gelijkmatig over je lijf en smeer jezelf zorgvuldig in zonder plekken over te slaan. Gebruik een speciale zelfbruiner voor je gezicht, pas wel op in de buurt van je ogen, wenkbrauwen en haargrens.
> 3. Smeer het product elke dag tot je de gewenste teint hebt. Houd je kleur bij door dit twee tot drie keer per week te herhalen.

More From Festivals
20 articles
Beyoncé @ Coachella 2014
Beyoncé is de headliner van dit grote festival!
Lowlands
Lowlands 2017: de eerste bevestigde namen
Festivalseizoen 2017
2017 festivals waar je NU tickets voor moet scoren
Kit Neala voor IKEA
Deze modeontwerper maakt een collectie voor IKEA
Fendi s/s 2016
Dit is de makkelijkste oogmake-up op beautygebied

Tip! Smeer voor je met een zelfbruiner aan de slag gaat een beetje bodylotion op droge plekken, zoals je ellebogen en vingers. Zo voorkom je vlekjes en krijg je een egaal resultaat. Vergeet tijdens het insmeren van je voeten niet om ook tussen je tenen te smeren.