How to: zó breng je nepwimpers goed aan

Een handig stappenplan, zo net voor de feestdagen.

Tijdens Kerst en Oud & Nieuw mag , wat zeggen we, moét je eens goed uitpakken. En niet alleen op kledinggebied. Of je nu voor een spannende coupe, geweldige lipstick of voor waanzinnige wimpers gaat, het credo is: ga los. Maar oké, wel een beetje met mate. Het moet geen carnaval worden.

Daarom: een stappenplan voor de perfecte nepwimpers, want op dat gebied kan het nog weleens mis gaan. Maar doe je het goed, dan heb je ook maximaal resultaat. Wij schieten te hulp met een handige how to.

Advertisement - Continue Reading Below

STAP VOOR STAP
> Allereerst: zorg voor mooie en natuurlijk uitziende nepwimpers en goede lijm (heel erg belangrijk!). Wij zijn vooral fan van die van MAC en Benefit. Tip: wil je voor een extra subtiele/natuurlijke look gaan? Kies dan voor bruine nepwimpers.

> Vorm de nepwimpers naar je ogen voordat je ze aanbrengt. Wees dus niet bang om te knippen en buig ze ook even in een C (een paar seconden vasthouden) voordat je ze aanbrengt. Het laatste wat je wilt is immers dat de uiteinden loskomen en horizontaal gaan staan.

Meest gelezen

> Pak een pincet en breng voorzichtig de doorzichtige lijm aan op de rand van de nepwimpers (heel weinig!). Breng de wimpers dan heel langzaam aan en druk ze voorzichtig vast. Let op: plaats de nepwimpers op je bovenste wimperrand en niét op je ooglid.

> Gelukt? Knijp nu voorzichtig de nepwimpers en je wimpers samen tussen je vingertoppen.

> Eventueel nog een beetje mascara over je wimpers, en klaar ben je!

Lukt het ondanks dit stappenplan nog niet? Bij de Benefit Brow Bar in de Douglas kun je voor € 21 nepwimpers laten aanbrengen.

Dé 5 beste feestmascara's om nu in te slaan >