Met deze tips hoef je flink wat minder tijd aan je haar te besteden 's ochtends

Met die koudere en donkerdere ochtenden, draaien we ons liever nog een keer om. En met deze tips hoeft je haar er niet onder te lijden.

Want je wilt natuurlijk wel even fris en fruitig voor de dag komen. Geen probleem, je kunt immers een stuk minder lang over je haarroutine doen met deze paar simpele aanpassingen. Komen ze.

1. Ga voor een andere borstel

Iedere beroemde haarstilist zweert bij de borstels van Mason Pearson, die zijn gemaakt van puur zwijnenhaar (je hebt ze ook in combinatie met nylon). Echter, je betaalt er flink wat voor. Een goede investering, maar wil je toch iets minder geld over de balk smijten? Ga dan voor de betaalbare variant van Rock & Ruddle, die gebaseerd is op de beroemd brush. Je zult het verschil meteen merken en je haar gaat er instant gezonder uitzien. Bovendien wordt het beter handelbaar, wat je weer wat tijd scheelt.

Advertisement - Continue Reading Below

2. Gebruik een microvezel handdoek

In vergelijking met gewone handdoeken absorberen microvezel handdoeken meer water, waardoor je lokken 's ochtends een stuk sneller droog zijn. Eerst even je haar onder de douche uitknijpen en dan met de handdoek (nóóit wrijven!). Je zult het verschil meteen merken.

3. Breng leave-in mousse aan

Geen tijd om je haar te wassen? Breng dan een beetje mousse op je borstel aan, zoals de Frizz Ease Dream Curls Air-Dry Waves Styling Foam van John Frieda®, en breng de boel al knedend verder in model. Hallo prachtige slag!

More From Festivals
20 articles
Lowlands 2016
Festivalvoorpret: de Lowlands 2017-playlist
Rihanna drinkt bier
Lowlands-voorpret: wat drinken we op de camping?
Buitenfestivals zijn gezond voor je
Festivaltips: voor beginners én festivalveteranen
Briljant: inside festivaltips van een die-hard

4. Maak een paardenstaart en krul je haar

Misschien een beetje gek, maar je kunt meteen prachtige waves in je haar creëren door een staart te maken en die vervolgens met een krultang te krullen. Wel eerst even een goede bescherming voor je haar, zoals de Frizz Ease Hair Serum Extra Strength Formula van John Frieda®, door je lokken spritzen.

5. Was je haar 's avonds

Een inkoppertje, maar je zult jezelf er 's ochtends dankbaar voor zijn. Nog niet overtuigd? Lees dan even deze 14 redenen waarom 's avonds douchen véél beter is.

Nog meer handige haarweetjes en how-to's? Check ze hier >