Deze GENIALE truc maakt het lakken van je nagels zóveel makkelijker

Waar was dit ons hele leven?!

Meest gelezen

Soms moet je gewoon even snel je nagels lakken of bijwerken. Of dat nu in de tram is, of op kantoor/school, het kan soms een flinke knoeiboel worden. En dan heb je áltijd nog dat probleem van waar je je potje even makkelijk en veilig neer kunt zetten. Welnu, ons geboden zijn gehoord, want er is nu een briljante oplossing. Check it out:

Advertisement - Continue Reading Below

Is dit niet GENIAAL?! De nieuwe tool heet Tweexy (ook nog eens een enorm schattige naam) en het is zó simpel dat we het haast zelf kunnen bedenken. Maar dat denk je altijd bij iedere briljante uitvinding.

Hoe je het gebruikt? Je doet 'm gewoon om je vinger (er zitten twee gaten in voor je vingers, die om ieders hand passen) als een ring en plaats daarna je nagellakpotje in de bovenkant. Moet je wisselen van hand? Dan knijp je gewoon in de zijkanten om de gaten bij je vingers open te maken en hops, je schuift 'm zonder de nagellak te knoeien om de andere hand.

Meest gelezen

In deze video zie je precies hoe het in z'n werk gaat:

Ideaal, niet? De Tweexy is gemaakt van een soepel schiliconenmateriaal dat je zelf kunt vormen, zodat ieder nagellakpotje erin past.

Hebberig geworden? Jep, wij ook. Je kunt de Tweexy bestellen via Amazon voor $14,95 (€ 13).